Вкусняшка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вкусняшка » Я рисую » Новости


Новости

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Приветствую! хочу натй сайт с новостями спорта, посоветуйте хороший сайт буду очень признателен.

0

2

Просто забей в интернете и не создавайте себе лишних проблем.

0

3

Здравствуйте, мне из новостей за последнее время очень понравилась статья "День Независимости Украины 2021: спланируйте интересные выходные" https://www.0629.com.ua/list/327129 А если говорить про ваш вопрос то в статье подсказали лучшие из новостей Украины и мира уже сегодня

0

4

А мені порадьте новини про зірок - де краще відслідковувати життя селебрітіз?

0

5

Я раніше дивилась телік, але зараз переїхала і тут немає такого, тільки інтернет, тому новини дізнаюся тільки звідти.
Підписана не декілька сайтів, де висвітлюють всі цікавинки, що трапляються у світі та в Україні.
Наприклад, от крутий жіночий портал https://womanmagazine-npp.com/category/ … -magazine/ Тут саме про зірок можна дізнатися, і про спорт теж трошки є новин - раджу передивитись на дозвіллі.

0

6

Я больше предпочитаю новости шоу-бизнеса читать, потому что это интересно и отвлекает от всего того, что происходит в стране. Я вот тут читаю новости шоу бизнеса, а так же новости Украины https://hyser.com.ua/, так что меня этот портал благодаря его оперативности более чем устраивает.

0

7

Дуже круто, що ми тут з вами можемо поспілкуватися на такі теми, а також обговорити останні події, що трапилися. Я от нещодавно розпочав більш поглиблено читати новини Австралії, що надало мені більше інформації про цю дивовижну країну. А також новини Тайваню https://glavcom.ua/tags/tajvan.html дозволили мені більш чітко зрозуміти, як саме працюють інституції та соціальні явища на теренах країни. Також, я завдяки цьому мав змогу більш детальніше дізнатися про внутрішню та зовнішню ситуацію цієї країни, що надало мені ще більше приводів слідкувати за подіями Тайваню. Тому, я і надалі буду продовжувати читати новини Тайваню, а також новини своєї неньки.

0

8

Мене зацікавили соціально-економічні новини. Мій улюблений портал новин - https://ukrainian.co.ua/. Тут я дізнаюся події, пов'язані з моїм економічним та соціальним життям. Як інваліду другої групи, мені було корисно дізнатися, що в Україні нарешті відбудеться перерахунок пенсій. Серед них - особи, що мають право на додаткову пенсію, пенсіонери з інвалідністю та особи, які отримують пенсії через втрату годувальника. Підвищення виплат планується з 1 березня 2024 року. Також мене вразила новина про те, що українські пенсіонери отримають 100% знижку на комунальні послуги з початку наступного місяця. Ця програма буде стосуватися осіб, що мають пенсію не вище мінімальної заробітної плати. Рекомендую ці новини всім!

0

9

Возможно вам понравиться эта информация про то, как новым собственником бренда минеральных вод VODA UA стал Андрей Матюха Недавнее приобретение Андреем Матюхой бренда минеральной воды VODA UA знаменует собой многообещающий и освежающий поворот для этого популярного украинского напитка. В статье рассказывается об успешных деловых начинаниях Матюхи и его живом интересе к индустрии продуктов питания и напитков, что делает его идеальным кандидатом для вывода бренда на новые высоты. Одной из ключевых сильных сторон, подчеркнутых в статье, является приверженность «Матюхи» качеству и устойчивому развитию. Его видение VODA UA включает в себя повышение экологичности бренда и обеспечение сохранения премиального качества минеральной воды. Такое внимание к устойчивому развитию хорошо сочетается с растущим потребительским спросом на экологически безопасные продукты, позиционируя VODA UA как бренд, который не только обновляет, но и заботится о планете.

0

10

Моя батьківщина Одеса. І новинний портал - https://odcity.od.ua/ постійно тримає мене в курсі всіх останніх новин, які відбуваються на моїй рідній землі біля моря. Щоб далеко не ходити. Нещодавно я дізнався, що Президент України закликав європейських лідерів допомогти захистити від російських атак на Одесу. У культурній сфері стало відомо, що Швейцарія допоможе Одесі реконструювати філармонію і побудувати шкільні укриття. За повідомленням Української служби інформації, в Одесі планують встановити пам'ятник Лесі Українці. Рекомендую!!!! Читайте!!!

0

11

Я новости обычно читаю в соцсетях и других информационных источниках в интернете. А также довольно часто смотрю телеканал https://jjtv.kz/. Здесь тоже можно узнавать свежие и актуальные новости Казахстана и мира. Рекомендую!

0


Вы здесь » Вкусняшка » Я рисую » Новости