Вкусняшка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вкусняшка » Уют в доме » Где найти хорошего дизайнера интерьеров?


Где найти хорошего дизайнера интерьеров?

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Подскажите контакты.

0

2

Нам эта фирма делала разработку дизайна квартиры https://b-design.com.ua/apartment-design/ Очень классно сделали. Проект конечно меняли и дорабатывали, но изначальная картинка основная сохранилась. Насколько было проще делать ремонт уже имея такой проект.

0

3

Зараз теж думаємо над дизайном інтерʼєра.

0

4

Правильний дизайн інтер'єру https://interior.org.ua/uk/ може допомогти зробити ваш дім більш комфортним і зручним для проживання. Хороший дизайн інтер'єру може допомогти створити простір, який відображає ваш стиль та особистість. Він може також покращити функціональність вашого дому, забезпечуючи більше простору для зберігання і покращення розміщення меблів.

0

5

У меня такая проблема - нужно отремонтировать все дом, а я в раздумьях, где найти надежную компанию, которая справится с этой задачей. Может кто-то порекомендует хорошую фирму? Буду благодарен за любую информацию.

0

6

Я тоже сталкивался с выбором строительной компании для ремонта своего дома и могу посоветовать бесплатные частные объявления на 300x.in. https://300x.in.ua/ru/ . Этот сайт большой выбор предложений от профессионалов в области ремонта и строительства. Там специалисты могут предложить свои услуги. Цену на работы можно узнать, связавшись со специалистом напрямую через сайт. Мы сейчас только так и находим все варианты, пока все довольны.

0

7

Ну искать нужно. Они сами к вам не придут и не знают о том что вам требуется дизайнер.

0

8

Якщо ви шукаєте розетки високої якості для свого дому, то я рекомендую звернутися до elektrokonyk.com.ua/rozetky-schneider-electric/ . Тут ви знайдете широкий асортимент розеток Schneider, які будуть ідеальним вибором для вашого ремонту. Schneider Electric - світовий лідер у виробництві електротехнічного обладнання, і їхні розетки відповідають найвищим стандартам якості та безпеки.

0

9

а мы Кстати сами придумали дизайн интерьера в своей квартире в Киеве, точнее придумала моя жена, А я только заказывал мастеров по нанесению декоративной штукатурки в Киеве в компании "Премьер декор" https://premier-decor.kiev.ua/ которые действительно хорошо и быстро все сделали и по цене получилось достаточно недорого

0

10

А кому можна довірити ремонт заміського будинку в Києві ?

0

11

Ремонт мого заміського будинку в Києві  https://nsdgroup.com.ua/uk/remont-zagorodnogo-doma/ був великим завданням, і я вирішив довірити його компанії NSDgroup. Результат перевершив всі мої очікування. Перш за все, вони працюють з високою якістю матеріалів та забезпечують професійний підхід до кожної деталі. Врахування моїх індивідуальних побажань та швидкість виконання робіт також роблять їх неперевершеними у своєму ділі. Зараз я насолоджуюся комфортним та стильним будинком завдяки NSDgroup.

0

12

Зараз багато різних компаній, але мені в Києві подобається тільки ця https://lemon-interior.com.ua/dizajn-intereru-kyiv/ студія дизайну та ремонту квартир. В них індивідуальний підхід до кожного клієнта. А ще в них оригінальні ідеї та грамотне планування. Роблять швидко та якісно. Вже перевірено.

0


Вы здесь » Вкусняшка » Уют в доме » Где найти хорошего дизайнера интерьеров?