Вкусняшка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вкусняшка » Сундучок с советами » Подскажите где купить ванную


Подскажите где купить ванную

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Здравствуйте! хочу приобрести на дачу ванную, не подскажите хорошую компанию.

0

2

Здравствуй в любом магазине сантехники вы можете найти данную ванну, так что дерзайте.

0

3

Здрасте Лично я заказывал по тел. (495) 294-75-13, (926) 778-35-57 интернет-магазин vanna-interier.ru здесь огромный выбор, отличное сочетание цены и качества. так что рекомендую вам обратится к ним.

0

4

Мы всю необходимую сантехнику в ванную комнату купили в магазине сантехники https://aquarodos.ua по нормальным ценам. У них большой выбор красивой и качественной сантехники.

0

5

Я смотрела на строительном рынке и скажу Вам так: цены там сейчас просто поражают. Ну вот очень дорого все стоит, так что лучше приобретать такие товары в интернете. Здесь недорогая сантехника https://rea.market/, к примеру, есть в продаже, что для Вас будет самой настоящей находкой. Этот магазин с хорошими отзывами.

0

6

А где можно в Киеве купить смеситель для ванной?

0

7

Я себе в киевском интернет-магазине сантехники компании "Ukrinstal" из каталога смесители https://ukrinstal.com.ua/smesiteli/ купил качественную модель. Термостатический смеситель для ванны Grohe Grohtherm с кнопочным переключателем по цене и дизайну меня полностью устроил. Рекомендую.

0

8

Нам для ванної кімнати потрібно купити сантехніку, підкажіть де продається якісна?

0

9

aliska8 написал(а):

Нам для ванної кімнати потрібно купити сантехніку, підкажіть де продається якісна?

Дуже гарна за якістю сантехніка від інтернет-магазину "Зевс Сантехніка" https://zevs-santehnika.com.ua/ В них представлені сантехнічні прилади від найкращих світових брендів. Ви зможете на свій бюджет підібрати сучасну та функціональну сантехніку. Всі замовлення тут обробляються та надсилаються оперативно.

0

10

Ой, не питайте. Для мене це найболючіше питання. Ми з чоловіком як заселилися в цю квартиру ще у 2014 році, так досі ніякого ремонту не зробили. Вона дісталася мені від мого дядька, який помер. А матуся начебто віддала її нам з чоловіком. Слава Богу, що хоч ванну https://leyka.com.ua/santekhnika/vanni/ спромоглися нову купити. Але у мене немає жодної шухляди ані для полотенець, ані для побутових речей. Замовила разом із ванною органайзери для речей, а відтепер думаю чи не психанути та не купити нормальні ящички. Бо жити потрібно сьогодні, а не чекати кращих часів.

0

11

Я поки ванну не можу купити, грошей нема, але б дуже хотіла

0

12

Я собі знайшла класну ванну на сайті E-Katalog. Обрала ванну Roca Continental https://ek.ua/ua/ROCA-CONTINENTAL-170X70.htm Вона прямокутна (скошені кути), об'єм 182 л, виготовлена з чавуна, є протиковзке покриття. Гарантія 30 років, виробник Іспанія. Мені здається, що це найкращий варіант за таку вартість. А ви б узяли таку ванну собі?

0


Вы здесь » Вкусняшка » Сундучок с советами » Подскажите где купить ванную